Recept: Kycklingpanna med purjo och pepparrot
Kycklingpanna med purjo och pepparrot - 4 portioner
2st kycklingfiléer
en halv stor purjolök, strimlad
1 burk creme fraiche
ev. lite mjölk
pepparrot, jag använder sån där färdigriven på tub
salt och peppar
Strimla kycklingfiléerna och stek - salta och peppra. Blanda ned purjolöken och låt den steka med en stund. Blanda sedan ned creme fraiche burken och späd ev. med lite mjölk. I med pepparrot, hur mycket är lite olika hur stark smak man vill ha. Börja med en, två tsk och öka sedan på om det blir för mesigt. Smaka av med salt och peppar. Servera med ris och grönsaker.
Tyvärr glömde jag ta kort.
2st kycklingfiléer
en halv stor purjolök, strimlad
1 burk creme fraiche
ev. lite mjölk
pepparrot, jag använder sån där färdigriven på tub
salt och peppar
Strimla kycklingfiléerna och stek - salta och peppra. Blanda ned purjolöken och låt den steka med en stund. Blanda sedan ned creme fraiche burken och späd ev. med lite mjölk. I med pepparrot, hur mycket är lite olika hur stark smak man vill ha. Börja med en, två tsk och öka sedan på om det blir för mesigt. Smaka av med salt och peppar. Servera med ris och grönsaker.
Tyvärr glömde jag ta kort.
Etiketter: recept
0 kommentarer:
Skicka en kommentar
Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]
<< Startsida