onsdag, juli 18, 2007

Recept: Fisk med gremolata

Det här blev riktigt höjdare och rekommenderas starkt!

Fisk med gremolata - 4 portioner

400 g vit fisk, jag körde sej som vanligt... ;)
Salt och peppar
matgrädde 2,5 dl
1 tärning fiskbuljong
1 msk fryst hackad persilja
skalet från en halv citron
3 vitlöksklyftor

Lägg fisk i ugnsform, salta och peppra. Slå över matgrädden och smula över buljongen. Hacka vitlöken fint (krossa vitlöken med sidan av kniven och hacka sedan fram och tillbaka tills det är finfördelat). Blanda ihop vitlök, citronskal och persilja och strö sedan över fisken. Grädda i ugn 225 grader i 20 minuter.
Vi åt med ris, gott!, men det passar alldeles säkert även med pasta t.ex.

Etiketter:

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida