tisdag, juni 06, 2006

Sveriges födelsedag

Idag packade vi in ungarna i cykelkärran och cyklade ned på stan. Där möte vi upp familjen Blomqvist-Jansson i stadsparken och var på allsång för barnen. Svenska kyrkan hade storsång med sångledare från deras öppna förskolor och iaf Liam tyckte att det var riktigt kul.
Sedan blev det picknick i gräset och lite lek i lekparken. Vi avslutade med en glass innan vi cyklade hem igen.
Båda pojkarna somnade i cykelkärran på vägen hem. De var förståeligt trötta, eftersom det vart liiite för sent igårkväll. Vi var hemma hos Noels familj och grillade och barnen busade järnet hela kvällen innan de mycket trötta packades in i bilen efter elvaslaget. Men det var såå roligt tyckte pojkarna, och föräldrarna åt good mat och passade på att prata och skratta lite. En bra kväll!

Imorgon blir det dagis igen efter fyra dagars uppehåll. Jag ska passa på och ta en sväng på stan. Vagga runt och få massa ärender uträttade. Är ju en hel del examenspresenter som måste inhandlas innan helgen, och lite annat.

Funkar inte att ladda upp bilder just nu, så jag får prova att lägga in bilder imorgon istället. Nu ska jag bara plocka fram inför morgondagen och sedan krypa i säng. Sov en sväng på soffan på eftermiddagen så dagen blev lite förskjuten idag. ;)

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida