måndag, augusti 20, 2007

Nya tider

Känner ni också det, förändringen i luften? Det är ingen tvekan längre, hösten är på väg. Och trots att detta är en bild tagen i våras så kändes den passande nu.
Idag var första dagen på förskolan för pojkarna igen. Måns har fått börja uppe på Liams avdelning nu, och det var en mycket lycklig och stolt storebror som fick visa runt sin yngre bror i morse. Måns var som vanligt skeptisk, men lät mig åka utan större problem ändå. Hämtar de efter lunch, och det ska bli spännande att höra hur de haft det.
Veckan är i övrigt fullspäckad! Ikväll firar vi Emil (som fyller 29 på onsdag) med middag med hans föräldrar och respektive. Och så tårta såklart, trodde ni annat?! ;) Tisdag- och onsdag-kväll har jag skola, på torsdag åker Emil på konferens och kommer åter fredag. Lördag, söndag jobbar jag och sen börjar det om igen. Rivstart minst sagt, och badrummet går på sparlåga naturligt nog. Längtar sååå tills det är färdigt!! Förstå hur härligt det ska bli med ett nytt, fräscht och lättstädat badrum! Några veckor till, så är vi i hamn.
Nu ska jag städa av här hemma inför kvällen och förbereda mat och tårta innan jag måste hämta sönerna.

4 kommentarer:

Blogger Unknown sa...

Nog är hösten på gång alltid! Men idag har vi faktiskt lite drygt 20 grader och sol så lite sommar dröjer sig nog kvar!

Grattis till Emil i förskott (en bra årgång på honom minsann!) och hoppas allt planerat går som det skall :-)

10:54 fm  
Blogger Sarah sa...

Jep, I can feel it! Även när det är varmt så kommer små stråk av kyligare höst i luften. Det blev ingen sommar i år. Bara att bryta ihop och gå vidare ;)

3:45 em  
Blogger Pernillas blogg sa...

Visst känns det att hösten är på gång... Det är en helt annan luft tycker jag! Hoppas ni får en bra vecka trots mycket att göra, det brukar ju gå fort då om inte annat :D

6:20 em  
Blogger Millan sa...

Lillasysteryster: på dagarna har vi också över 20 grader och sol.. men det är en skillnad i luften ändå.
-79:or är okej... men 81:or bättre! ;)

sarah: bara att bryta ihop vännen!! ;D

pernilla: ja, veckan går fort - onsdag redan!!

2:33 em  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida