onsdag, januari 10, 2007

Stormigt och gnälligt

Gnälligt inatt och gnälligt idag. Nora fick sin 6-månaders spruta igår och inatt kom febern. Hon sov oroligt hela natten och idag har hon inte alls varit sitt vanliga glada jag. Tyvärr kunde vi inte bara stanna hemma och mysa idag, febern till trots, eftersom Liam hade en tid hos läkaren (som för övrigt kostade 115kr).
Men nu är vi hemma och lilltjejen verkar något gladare och piggare. Liten!
Febrig tjej imorse, fortfarande vid rätt gott mod.

Under tiden medan vi kurerar oss här hemma så kan jag tipsa alla uppsala-bor om att Rackartyg (den lilla barnklädesbutiken inne i Fenix-huset) började sin rea igår. Halva priset på nästan allt i butiken, så ska en rea vara! Hann bara in en snabbis igår med tre gnälliga barn och ryckte åt mig några plagg. Bl.a. den här fina Molo fleecetröjan till Liam som han burit nästan konstant sedan dess:Jättebra, eftersom Liam är så kall och frusen utav sig (precis som hans mamma). Å tydligen blir man farlig och får huggtänder när man har den tröjan på sig, informerade sonen. ;)

Stormen inatt då, någon drabbad? Det började blåsa upp igårkväll när jag var ute och gick (Emils natta-barn-kväll och min ut-och-röra-på-sig-kväll). Och inatt var det visst stormvarning klass 2, eller nåt sånt. Hela allévägen utanför oss var full med grenar som hade blåst ned från björkarna. Men inget träd hade gått omkull, som det visst hade gjort på flera andra håll. Svärmors granne hade fått ta till motorsågen för att ta sig till jobbet imorse. En stor gran hade blåst ned över vägen. :O

Nu åter till gnäll-fian... ;)

5 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Åh, synd om gnällfian! :(

Trsit med pengarna för läkarbesöket...Kan bli dyrt om man har mycket eller ofta sjuka barn... :(

Finfin fleecetröja! Håller med, en rea ska vara rejäl annars kan det kvitta! ;)

Kram!

3:19 em  
Anonymous Anonym sa...

Ahhhh, vilken fin tröja! Det gör nästan ont i mig när jag ser bilden *vill haaaa* ;)

Här ute i Storvreta har vi inte drabbats av stormen som tur var, inget strömavbrott alls. Syrran i Vänge däremot hade varit utan el och vatten hela natten till framåt nio på morgonen.

Kram!!

3:29 em  
Anonymous Anonym sa...

Jag håller med, det är så en rea ska vara. Jättefin tröja förresten!

Här stormade det rejält inatt och ett tag lät det som att taket skulle flyga iväg, men det satt kvar. Det enda som flygit iväg, och gått sönder, var taket på fågelhuset.

Krya på er!

6:02 em  
Anonymous Anonym sa...

Vi (August alltså) fick också feber efter förra sprutan (1 års för oss) och en rejält svullen bula på benet! Tackolov verkade han inte så besvärad av det!

Åhå, vi är läns-grannar oxå, bor i samma län vill säga, kommungrannar kanske är mer rätt.
Kul med rea, 50 % minst ska det vara :)
//M

9:49 em  
Blogger Cissi sa...

Stackars lilltjejen! hoppas det går över snart! Tröjan är jättefin!

9:51 em  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida