tisdag, juli 11, 2006

Semester!

Äääntligen har Emil jobbat de sista dagarna och nu har vi semester här hemma.

Igår var vi till Furuvik med barnen. En superrolig dag blev det! När vi åkte upp så tokregnade det hela vägen, men lagom till att vi kom fram så slutade regnet och sedan sprack det t.o.m. upp och vart sol. Så det var en perfekt dag att besöka Furuvik - fint väder och väldigt lite folk (alla trodde väl att det skulle regna hela dan). Vi tittade på djuren och åkte karuseller, t.o.m Emil vågade sig in och tittade på ormarna. Han är modig min hjälte.. ;)

Liam var vår kartläsare för dagen

Påfågeln gick lös i parken

Att klappa killingar är alltid kul

Kamelerna såg trötta ut

Å fiskmåsar fanns det gott om!

Liam kollar kartan en extra gång
Glass, eller nåt, i skuggan

Efterlängtat av pojkarna
Vår lilla clown

Och tänk att det faktiskt känns som att magen minskat i omfång de senaste dagarna. Den känns inte alls lika stor längre, jag tror faktiskt att den har minskat i storlek. Och titta på den här bilden nedan som Emil tog igår - man kan ju inte tro att det är en dag kvar till beräknat på den bilden. Men så är det, idag är dagen D! Fast än dröjer det nog många dagar till innan lillasyskonet gör entre... tror jag. :)

2 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Hej!
Oj vilken fin mage du har! Vet inte om du kommer ihåg mej, vi har träffats en gång genom affs unga föräldrar när vi var på skansen :)
Hoppas er lilla trea kommer snart!
Kram Carro med Tim och Minea

9:16 em  
Anonymous Anonym sa...

nej men du. vilken liten mage det blev plötsligt. int ekan man tro att det är bf-dags. skönt nog i värmen. snart är ni fler i familjen. passar på att önska lycka till med födsel och skickar massa kramar!!

6:16 em  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida