torsdag, augusti 24, 2006

Jag överlevde!

3 barn på stan. Det underlättar rejält med körkortet så att man kan ta bilen... för det är något svettigare att få iväg alla på bussen. Men jag är rätt slut ändå såhär på eftermiddagen när vi nu kommit hem.

Först hade de öppen mottagningen på bvc i fm. Det var länge sen vi vägde och mätte Nora och den envisa torsken vill inte ge med sig heller så vi bad om lite medicin. "Stor" dam visade vågen... snaaaart uppe i Måns födelsevikt ;)... 4130gr vägde hon.
Så det gick bra, mamman och barnen fortfarande vid gott mod. Vidare ned mot gågatan.

In på Po.p och köpte vinteroverall till Liam. Gick helt okej. Nora, som nästan hade somnat i vagnen ute på gatan, protesterade när vi kom in på det plana butiksgolvet istället. Men med henne på armen och pojkarna busandes i ena provrummet så fixade vi det med.

Fortsatte över stan. Passerade tuuusen korvstånd, men lyckades övertyga sönerna om att pizza var en bättre lunch. In på Panini och tjuvhöll två vildar i kön. Mutade med cola och lotsade de till ett bord. Gick jättebra. Pojkarna åt upp sin pizza, Nora sov sig geom hela lunchen och mamman hann äta upp _hela_ sin ceasarsallad. Det du!

Sen en snabbis in på mammans jobb och hälsa på tanterna och sedan vidare in till biblioteket. Läste bok för sönerna och ammade liten. Sedan somnade hon snällt om i vagnen medan jag roffade åt mig lite böcker som jag lånade hem till grabbarna, innan vi var tvungna att skynda tillbaka till bilen innan parkeringen gick ut.

Nu hemma.. kaffe till mamman (thank god!) och varsitt glas mjölk till barnen.
Så slutsats - tre barn och en mamma på stan funkar faktiskt! =D

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida