onsdag, augusti 23, 2006

Dåså..

Emil fyllde år igår. För någon vecka sen så bestämde sig jag och Emil att vi inte skulle ha något kalas för honom. Han fyllde ju inte jämt, så vi tyckte att det kunde räcka att bara fira vi i familjen.. med hans favoriträtt till middag och kanske nåt litet till efterrätt. Nåt sånt enkelt.
I förgårkväll ringde telefonen. Igårkväll hade vi folk här. Nästan fullt hus å kaffe och kaka. Jätteroligt såklart, men nästa år planerar vi in ett kalas istället. På en söndag eller nåt. Inte en tisdagskväll. Pojkarna kom i säng sent efter en orgie i glass och strössel och kaka. De hade hur skoj som helst, men var trötta imorse. Man lär sig av misstagen. ;D
Barnen vart lämnade i köket med två burkar strössel. ;)


Fredrika, vår vita fina katt, är borta. Hon har nu varit borta i sex dagar, så vi misstänker att hon inte kommer tillbaka den här gången. Som längst har hon varit borta två dagar tidigare, men nu har väl vägen eller räven tagit henne. :(
Å kattungarna droppar av en efter en de med. Två är redan bortadopterade, och nästa vecka försvinner två till. Fast det är ganska skönt. De är stora nu, så det är dags för de att flytta.

Nu ska jag passa på och dammsuga köksgolvet efter gårkvällens strösselkalas och sedan handla en snabbis innan jag ska hämta upp gossarna på dagis.


1 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Hoppas katten kommer hem igen!

3:25 em  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida