söndag, januari 01, 2006

nytt år

Så var jul och nyår över. Det har varit hektiskt men roligt!

Julafton började med traditionell jullunch hos svärmor.
Sedan fortsatte vi firandet hemma hos systeryster med bror, mor och alla respektive - och så vi såklart! Knyt med massa gott på bordet. Att man aldrig kan låta bli att överäta till julen ;).
Och barnen fick så många och så fina julklappar! Bland annat kom tomten med skidor till Liam och Måns, och sen stod Liam där i hallen hemma hos Madde med fötterna på skidorna och stavarna i hand. Han ville åka på en gång, men ute var det ju helt bart.
Till juldagen blev det dock bättre skidväder, och efter ännu en julmiddag och paket hemma hos svärfar så åkte Liam skidor en stund på kvällen medan Måns sov i (den nya) pulkan. Liam var jätteduktig, togs sig framåt i den djupa snön och hade sånt tålamod. Visade rätta stilen i lilla backen med böjda knän och uppdragna stavar längst med sidorna. =)

Juldagarna har varit lugna och sköna med Emil hemma. Vi har mest bara tagit det lugnt och funderat mycket över framtida husbygget... eller ombygget kanske det ska kallas.
Nyår firade vi hemma hos Andreas och Fia. God mat och gott sällskap och vi var nog inte hemma förrän vid tretiden efter taxifärd hem. Och inatt åker Andreas, Fia och barnen till Lanzarote - orättvist! ;)

Så har vi beställt torktumlare! Den var tyvärr restnoterad och dröjer alltså ända till vecka fem innan den kommer. Men äsch, en torktumlare - det ska bli såå skönt att jag kan vänta några veckor till när jag vet vad som kommer. :)

Fick antagningsbesked till de kurser jag har sökt till nu i januari. Inga konstigheter, utan jag får läsa båda. :) Så måste jag skicka in ansökan till csn också.. kanske är bra att ansöka om studiemedel och man vill ha det. ;)

Några bilder:
Liam är redo att åka pulka
Högst upp på åsen
Stiliga bröder på julafton hemma hos farmor.

1 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Åh vad söta barnen var på julen. Vilka fina kläder!!! Näe, visa inte Måns alla bussaker som Myra har för sig. Betänk de faktum att jag inte orkar/ hinner fotografera allt hon gör... Hon är busig!

Kul att läsa din blogg! Återkommer gärna!

Kram
Heidi

3:53 em  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida