söndag, oktober 22, 2006

Småpåsar from hell..

Det blir en del kläder som inhandlas när man har tre barn. Och så ibland får man ju även kosta på mamman och pappan någon ny trasa. Helt okej, jag gillar faktiskt att köpa kläder. Problemet är alla dessa små påsar med knappar, hyskor, hakar, pärlor och paljetter som medföljer alla nya plagg nuförtiden. Vad ska man göra med de allihop??

Just nu lägger jag de i en låda tillsammans med alla sysaker. Det har blivit en skaplig samling under dessa år. För jag sparar de ju. Det kan ju faktiskt hända att någon knapp lossnar och försvinner, då är det ju hemskt bra att kunna leta reda på en ny, där i lådan. Eller?

Sanningen är ju dock den att jag aldrig, under alla dessa år, använt nån utav dessa medskickade atteraljer. De ligger bara där i lådan istället, som fylls på allteftersom.

Så varför kastar jag inte bort de där småpåsarna nästa gång jag klipper av prislappen på ett nytt plagg? Ja det undrar jag med, det tar emot helt enkelt. "Kan vara bra att ha" tänker jag och fyller på samlingen.


Vad gör du med dina småpåsar? Går de direkt i soporna (du starka människa) eller sparar du dem? Och vad har du de till i sådana fall?? *uppriktigt nyfiken*

9 kommentarer:

Blogger Busmamman sa...

Ha ha ha, jag är exakt likadan!!!
Har en Big Pack-låda full av värdelösa små påsar som jag aldrig kommer använda *S*

9:33 em  
Anonymous Anonym sa...

jag brukar kasta mina...i klädlådan. Sen när jag är längst ner i klädlådorna och rotar hittar jag dem och då åker de i soppåsen. Speciellt gör de det om de är tryckknappar för jag har ju ingen apparat att sätta fast nya med så..

Vissa söta små knappar har jag dock sparat.

Kan man inte pyssla med dem eller något? Göra fina tavlor, kort eller nåt?

10:20 em  
Anonymous Anonym sa...

Jag har dem i en låda i tvättstugan. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra av dem, har inte mod nog att kasta dem när jag klipper av lappen från det nya plagget, och sedan blir de liggande i lådan. Kanske dags för en rensning där? Å andra sidan blir det svårt eftersom jag inte minns vilka knappar som hör till vilket plagg ;)

7:56 fm  
Anonymous Anonym sa...

Hihi, jag gör precis likadant! Har massor av såna påsar i mitt syskrin, man kanske kan använda dem til något fint man syr nån gång. ;) Inte för att det har hänt hittills, men man vet ju aldrig...

10:15 fm  
Anonymous Anonym sa...

Jadu...jag sparade dem i ett halvår eller så, men numera åker alla i soporna, direkt! :) Jag har aldrig behövt använda dem så jag tog det stoooora beslutet att kassera dem...*hihi*

12:10 em  
Anonymous Anonym sa...

jag slänger oftast men när det är nån såndär lite konstigare knapp brukar jag spara... dessvärre har jag inget bra ställe utan dom är utspridda lite överallt så om nu plagget behöver en ny knapp så är chansen att jag hittar rätt påse med knapp nästan obefintlig! Så jag BORDE ju slänga allt?!

11:22 fm  
Anonymous Anonym sa...

Jo, jag sparar oxå allt i sylådan, det svämmar över av knappar. Har inte heller behövt använda någon extra knapp nån gång, dom flesta plaggen säljer jag ju sen på Tradera så det ligger en massa knappar utan plagg i sylådan nu, dags att rensa kanske....

11:59 fm  
Blogger fanny sa...

Jag slänger eländet.... *fniss*

7:44 em  
Anonymous Anonym sa...

De ligger i mitt syskrin och används ALDRIG!! varför kastar man inte??
//M

5:39 em  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida