Måndag:
Paprikaköttfärsbiffar med råris och skysås. Tomatsallad, gurka och isberg.
Paprikaköttfärsbiffar med råris och skysås. Tomatsallad, gurka och isberg.
Onsdag:
Helstekt kyckling med basmatiris och currysås. Morot, paprika och gurka i vinegrett och majs.

Torsdag:
Ugnsstekt lax och vinegrett-potatissallad med fetaost, soltorkade tomater, sockerärtor och kapris.

Fredag:
Pojkarna fick korvstroganoff gjord på sojakorv och makaroner.
Vi vuxna åt vegetariska tacos (en goood bönröra istället för köttfärs) . Oväntat middagsbesök fick vi (alltid lika trevligt) och därför glömde jag bort att ta kort...

Lördag lunch:
Lunchmacka med färskost, rökt kalkon, alfalfagroddar, gurka och rödlök. Latte till såklart!

Middag lördag:
Hämtmat- sushi och friterad kyckling med sötsur sås.
Söndag lunch:
Emil och pojkarna åt själva, själv hann jag inte med lunch utan åkte och jobbade istället.
Söndag middag:
Grönsakspytt(morot, kålrot, potatis, palsternacka, lök och paprika) med gröna linser och stekt ägg.

Jag är såååå imponerad över din matlagning! Alla rätter verkar vara så himla goda. Blir jättehungrig när jag går in här.
SvaraRadera