söndag, april 30, 2006

Snabbis

Nu ska vi snart åka och hämta hem Liam från farmor, han är saknad av både mamman, pappan och lillebrodern. Måns ska krama Liam när han kommer hem, och sedan ska de äta glass om man ska tro Måns. Allt i Måns värld handlar om glass, frågar man honom vad han fick till lunch på dagis så svarar han glass, frågar man honom vad han vill ha till middag så svarar han glass och i julas så gissade han att det var glass i ALLA paket. =)


Några bilder från brödbak i veckan:


Liam tyckte att degen var god.

Måns var inte lika förtjust.


lördag, april 29, 2006

Helg

Såå skönt med ledig helg!!

Idag var vi först och släppte av Liam hos farmor och sen åkte resten av familjen och handlade inför helgen och Valborg. Tur att vi var där ganska tidigt, för det var _mycket_ folk ändå och tydligen hade det blivit vansinnigt värre.
När vi kommit hem och ätit lunch så plockade Måns och Emil fram cykelkärran för i år, försåg alla däck med luft och så. Så kunde vi ta en liten cykeltur till eftermiddagen.. blev en snabbfika på Odinslund innan vi vände hem igen.

Och så har jag bakat världens smaskigaste cheesecake idag som står på svalning nu. Den ska ätas först imorgon, men jag är sååå sugen!
Imorgon är det ju Valborg och vi ska frossa i god mat och titta på brasan vid Gamlis. Blir nog mysigt.

söndag, april 23, 2006

Dagens middag



Paj med fullkornsdinkelbotten fylld med spenat, tomat, feta och rödlök och till detta en blandad sallad med bulgur.
Imorgon blir nog ännu en sån där dag då Emils arbetskamrater tittar ned i hans matlåda och tycker att vi äter så konstig mat. ;))